Skip to main content

Βούτσης από Θεσσαλονίκη: Αύριο θα ξέρουμε τι θα γίνει με το ΕΣΡ

Αύριο βράδυ θα ξέρουμε τι θα γίνει, είπε ο πρόεδρος της Βουλής ερωτηθείς το τι περιμένει από την αυριανή διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για το ΕΣΡ.

Με τη φράση «αύριο το βράδυ, θα ξέρουμε τι θα γίνει αύριο» απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης από τη Θεσσαλονίκη ερωτηθείς το τι περιμένει να γίνει αύριο στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ύστερα και από την πρόταση της κυβέρνησης να είναι ο Βύρωνας Πολύδωρας υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναυτεμπορικής, σε ερώτηση για το αν υπάρχει συναίνεση στην επιλογή του κ. Πολύδωρα, ο κ. Βούτσης απάντησε ότι «υπάρχει συναίνεση στην ανασύσταση της συλλογικής μνήμης και την ανάγκη ανασύστασης του κοινωνικού ιστού μετά από τόσα χρόνια επώδυνων πολιτικών, για να βγούμε από την κρίση. Αυτά μετράνε τώρα».

Ο πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε σήμερα τη Θεσσαλονίκη όπου και παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα.