Skip to main content

Βουβός θρήνος και σήμερα στο σημείο της τραγωδίας στον Εύοσμο (φωτο)

Το τοιχίο όπου προσέκρουσε και σταμάτησε την πορεία θανάτου του το μοιραίο Volvo S40 γέμισε και σήμερα με δεκάδες λουλούδια, κεράκια και σημειώματα

Μάτια υγρά, πρόσωπα σκυθρωπά, κεφάλια σκυμμένα και ένα πελώριο «γιατί»: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, συγγενείς, φίλοι, μα κυρίως συμμαθητές, προσέρχονται στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης, στο σημείο της τραγωδίας που συγκλόνισε τον Εύοσμο και ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να πουν, με τον δικό τους τρόπο, το τελευταίο «αντίο» στα τέσσερα νεαρά παιδιά που έχασαν πολύ πρόωρα το δώρο της ζωής, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το τοιχίο όπου προσέκρουσε και σταμάτησε την πορεία θανάτου του το μοιραίο Volvo S40 γέμισε και σήμερα με δεκάδες λουλούδια, κεράκια και σπαρακτικά σημειώματα, που αποχαιρετούν τους τρεις 17χρονους και τον 19χρονο με λέξεις «μαχαιριές». «Καλό ταξίδι... Του έλειπαν Άγγελοι και σας πήρε κοντά του», αναγράφεται σε ένα από τα πολλά, σπαραξικάρδια μηνύματα.

Ακόμη και άγνωστοι προς τις οικογένειες των θυμάτων ή απλοί περαστικοί σταματούν καθημερινά στο σημείο και κοντοστέκονται στο σημείο, σε ένα άτυπο «αντίο» των νεαρών παληκαριών που χάθηκαν στην άσφαλτο, με την ευχή, φυσικά, να μη χυθεί άλλο αίμα στους δρόμους.

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου

Η τελευταία πράξη του δράματος για τον Παύλο Λ. γράφεται σήμερα στον Εύοσμο. Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον άτυχο 19χρονο τελείται στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, μέσα σε κλίμα οδύνης από συγγενείς και φίλους, οι οποίοι θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, τα Κοιμητήρια Ευόσμου.