Skip to main content

Βράβευση του Ν. Παπαγεωργίου στο 35ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο

Η Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης βράβευσε το νοσοκομείο για την πολυετή προσφορά του στον χώρο της υγείας και στην κοινωνία της Βορείου Ελλάδος.

Τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, Ευεργέτη και Δωρητή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νικόλαο Παπαγεωργίου, τίμησε η Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στον χώρο της υγείας αλλά και στην κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Παπαγεωργίου τιμήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, κατά την επίσημη τελετή έναρξης του «35ου Βορειοελλαδικού Ιατρικού Συνεδρίου, που διοργάνωσε η Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης, σε ξενοδοχείο της πόλης. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Μιχαήλ Καραβιώτης από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιατρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Ο κ. Καραβιώτης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης για την απονομή της τιμητικής πλακέτας, που αποτελεί έκφραση ευγνωμοσύνης, την οποία οφείλουμε όλοι στον ιδρυτή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, για την προσφορά του.

Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου, άνθρωπος με τόλμη και κοινωνική ευαισθησία δεν περιορίστηκε στο τιμόνι του δραστήριου ομίλου των επιχειρήσεών του, αλλά με το έργο, την πορεία και το ήθος του έδωσε το παράδειγμα. Ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, συνεχίζει με την ίδια σεμνότητα, γενναιοδωρία και αφοσίωση το έργο του: Να προσφέρει, συμβάλλοντας στην υλοποίηση δράσεων οι οποίες, σε κρίσιμους καιρούς, προάγουν την επιστήμη, το πνεύμα και την ελληνική παράδοση. Ευχή όλων, το όραμα και το παράδειγμά του να αποτελέσει «οδηγό» στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.