Skip to main content

Βραβεύτηκε ο Μίσιτς: «Θα προσπαθώ συνέχεια να σκοράρω» (video)

Ο 25χρονος Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε για το υπέροχο γκολ που πέτυχε εναντίον του ΟΦΗ στη 10η αγωνιστική της Super League.

To υπέροχο γκολ του Γιόζιπ Μίσιτς κόντρα στον ΟΦΗ, αναδείχθηκε από το κοινό της Super League ως το Nivea Best Goal της 10ης αγωνιστικής.

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο του από εκπρόσωπο της Nivea και μίλησε στην κάμερα του «PAOK TV» για το τέρμα του κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ δεσμεύτηκε για ακόμα περισσότερα γκολ στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς που επιλέξανε το δικό μου γκολ απέναντι στον ΟΦΗ ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως είχα πολύ χρόνο για να σουτάρω, ο Λημνιός μου έκανε μια πολύ ωραία πάσα και εκτέλεσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό το γκολ μας έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο 25χρονος άσος του νταμπλούχου.

Για τις επόμενες αναμετρήσεις και αν πετύχει κάποιο γκολ: «Θα δείξει, ίσως και στο επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθώ συνέχεια να πετυχαίνω γκολ και θα δούμε. Ελπίζω να τα καταφέρνω συχνά».