Skip to main content

Βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό γεύσης στην Ιταλία το Μέλι Γεωργάκα

Ο Αργύρης Γεωργάκας παρέλαβε το βραβείο δηλώνοντας περήφανος για το γεγονός πως η επιχείρησή του παράγει σπουδαία προϊόντα που βραβεύονται κάθε χρόνο.

Σ΄έναν κατάμεστο χώρο στην ιταλική πόλη Μπρέσια, με πλήθος παρευρισκομένων και με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων «International Taste Awards 2020».

Σημειώνεται πως στο Μέλι Πεύκου Γεωργάκα απονεμήθηκε το bronze award και ο Αργύρης Γεωργάκας παρέλαβε το βραβείο για την επιχείρηση ενώ σημειώνεται πως το βραβευμένο μέλι χρησιμοποιήθηκε από τον executive chef Πιεκάρντο Τζανότι και στο μενού του δείπνου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεωργάκας, «νιώθει διπλή υπερηφάνεια γιατί μια μικρή και οικογενειακή επιχείρηση παράγει σπουδαία προϊόντα που βραβεύονται κάθε χρόνο σε διεθνείς διαγωνισμούς και γιατί φαίνεται η αξία που έχει κάθε κουταλιά ελληνικού μελιού που παράγουν οι μέλισσες».

Πιο αναλυτικά, τα μετάλλια απονέμονται σε όσα προϊόντα ξεπερνούν τις προσδοκίες των κριτών ενώ οι κριτές που επιλέγονται είναι μεταξύ των καλύτερων δοκιμαστών φαγητών και ποτών, sommeliers, chefs και λάτρεις των gourmet που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό και επιδεξιότητα τους.

Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η οποία περιλαμβάνει προσεκτική τυφλή δοκιμή κάθε προϊόντος, αξιολογούμενη αποκλειστικά με βάση τα προσόντα του.