Skip to main content

Βραβείο «Απασχόλησης» στην Stone Group International

Το βραβείο απονεμήθηκε στη Stone Group International για την αύξηση της απασχόλησης που σημειώνει ο Όμιλος σταθερά την τελευταία τριετία.

Με το βραβείο «Απασχόλησης» βραβεύτηκε η Stone Group International, σε μια ειδική εκδήλωση των «Βραβείων Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το βραβείο απονεμήθηκε στη Stone Group International για την αύξηση της απασχόλησης που σημειώνει ο Όμιλος σταθερά την τελευταία τριετία στο σύνολό του. Αξίζει να σημειωθεί πως το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου της Stone Group International απασχολεί σήμερα περισσότερους από 577 εργαζόμενους, ενώ το 2015 απασχολούσε 249.

Το βραβείο παρέλαβε o Διευθύνων Σύμβουλος της Stone Group International Ηλίας Ρηγόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Επιτροπή και τον ΣΒΒΕ για την τιμητική αυτή διάκριση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το βραβείο αυτό αποκτάει ιδιαίτερη αξία για την Stone Group International, κυρίως στις ημέρες μας που σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία έχουμε συνηθίσει να ακούμε για μείωση απασχόλησης. Ο Όμιλος μας έχει την τύχη να είναι σε έναν ιδιαίτερα εξωστρεφή κλάδο, αυτόν του ελληνικού μαρμάρου κι αυτό μας επιτρέπει να επενδύουμε, να αναπτυσόμεθα αλλά και να έχουμε αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Σε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αποτελεί τον άξονα διαφοροποίησής μας από τον ανταγωνισμό και σε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αποτελεί την εγγύηση για την υλοποίηση του οράματός μας, σ' αυτούς τους 557 ανθρώπους, σ’ αυτές τις 557 ψυχές, αφιερώνουμε σήμερα το συγκεκριμένο «Βραβείο της Απασχόλησης».



Τα Βραβεία

«Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος 2018: ένας θεσμός επιβράβευσης της βιομηχανικής Αριστείας»

Σε αναγνώριση του σημαντικού έργου και της προσφοράς του στην ανάπτυξη που επιτελεί ο επιχειρηματικός κόσμος της Βορείου Ελλάδος, και ειδικότερα οι βιομηχανίες με έδρα τις τέσσερις περιφέρειες του Βορειελλαδικού Τόξου, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά το θεσμό βράβευσης επιχειρήσεων με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα και τίτλο «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος».

Πρόκειται για πρωτοβουλία – θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε κι εφέτος με την εφημερίδα «Η Καθημερινή», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε 11 τομείς αριστείας.



Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, ο συγκεκριμένος θεσμός προβάλει την «Ελληνική Αξία» που δημιουργούν οι μεταποιητικές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος που:

• Εξακολουθούν να επενδύουν στην πατρίδα μας
• Δημιουργούν θέσεις εργασίας
• Προστατεύουν το περιβάλλον
• Υιοθετούν νέες τεχνολογίες
• Παράγουν καινοτομία, και, τελικά
• Γίνονται παραδείγματα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, επιφανών επιχειρηματιών και πολιτικών του τόπου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν συνολικά τέσσερα Βραβεία Περιφερειακής Αριστείας, δύο Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, τρία Θεματικά Βραβεία και τέσσερα Ειδικά Βραβεία.