Skip to main content

Διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Sani Dunes στη Χαλκιδική

Η διεθνής αυτή βράβευση σε ένα ανταγωνισμό απέναντι στις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες είναι μια ιδιαίτερη τιμή, τόνισε ο Σταύρος Ανδρεάδης

Τον τίτλο του καλύτερου Hospitality Design Hotel απένειμε στο ξενοδοχείο Sani Dunes στη Χαλκιδική το έγκριτο γερμανικό τουριστικό έντυπο connoisseur circle, που απονέμει κάθε χρόνο βραβεία σε οκτώ κορυφαία ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

«Η πολύ μεγάλη διεθνής αυτή βράβευση, σε ένα ανταγωνισμό απέναντι στις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο, είναι μια ιδιαίτερη τιμή για τον όμιλο μας. Παράλληλα είναι και μια περίτρανη αναγνώριση του έργου της αρχιτέκτονος Νίκης Ανδρεάδη, που χρόνια τώρα, έχει σχεδιάσει με μεγάλο ταλέντο, συνέπεια, αγάπη και αφοσίωση τα ξενοδοχεία SANI και IKOS», σημειώνει εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου Σταύρος Ανδρεάδης, σε ανάρτησή του στο facebook.

Το βραβείο δόθηκε σε μια λαμπερή τελετή κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB στο “Sheraton Grand Hotel Esplanade Berlin”, όπου 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στον όμιλο Sani. Ο χαρακτηρισμός μάλιστα που χρησιμοποίησε για το ξενοδοχείο ήταν «ελληνική αρμονία».