Skip to main content

Βραβείο Walter Cronkite στον παρουσιαστή του NBC Λέστερ Χολτ

Ο Χολτ παρουσιάζει τη ναυαρχίδα του NBC "Nightly News" από το 2015, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα απονέμει το βραβείο Αριστείας στη Δημοσιογραφία Walter Cronkite 2019 στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή δελτίων ειδήσεων του NBC, Λέστερ Χολτ.

Ο Χολτ παρουσιάζει τη ναυαρχίδα του NBC "Nightly News" από το 2015, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου και 12 χρόνια ως συμπαρουσιαστής του Weekend Today.

Η Σχολή Δημοσιογραφίας και Μαζικής Επικοινωνίας Walter Cronkite του Πανεπιστημίου ανακοίνωσε ότι ο Λέστερ Χολτ θα παραλάβει το βραβείο στις 4 Νοεμβρίου, στο Φοίνιξ, σύμφωνα με το THR.

Ο κοσμήτορας της Σχολής Walter Cronkite χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο «εκπληκτικό πρότυπο για τους σπουδαστές μας και όλους τους δημοσιογράφους για τη διορατική, προσεκτική και βασισμένη σε στοιχεία δημοσιογραφία και ιστορίες που επικεντρώνονται στην επίδραση των μεγάλων ειδησεογραφικών γεγονότων στους καθημερινούς Αμερικανούς».

Η Σχολή φέρει από το 1984 το όνομα του Cronkite, διάσημου παρουσιαστή ειδήσεων του CBS News, ο οποίος πέθανε το 2009.