Skip to main content

Βρετανία: Αντιδράσεις για την εμφάνιση των Μακρόν με αθλητικά στην κηδεία της Ελισάβετ

Η εμφάνισή τους δεν εκτιμήθηκε. Κάποιοι στα social media μίλησαν για ασέβεια, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν πλάκα με το ασορτί ντύσιμο του ζεύγους.

Σε μία μάλλον ασυνήθιστη για τα δεδομένα τους εμφάνιση προχώρησε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ έχουν πολλάκις κερδίσει εύσημα για την κομψότητά τους, ωστόσο στο Λονδίνο, που πήγαν για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ενδεχομένως ξέχασαν να πάρουν μαζί τη στυλιστική τους ομάδα, προκαλώντας «γκρίνια» ακόμη και στη χώρα τους.

Κι αυτό επειδή επέλεξαν να επισκεφθούν το Γουεστμίνστερ, όπου βρίσκεται το φέρετρο της βασίλισσας με μία χαλαρή εμφάνιση, φορώντας γυαλιά ηλίου και αθλητικά, που κρίθηκε εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Μακρόν, που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, φορά μπλε κοστούμι, εθεάθη με ένα σκούρο ναυτικό σακάκι, γκρι παντελόνι και μαύρα παπούτσια αθλητικά. Με παρόμοιο τρόπο ντύθηκε και η Μπριζίτ Μακρόν.

Συνοδευόμενοι από ασφάλεια αλλά και τους βοηθούς τους, καθώς περπατούσαν στο κεντρικό Λονδίνο, οι Μακρόν έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, χαιρετώντας και όποιον τους αντιλαμβανόταν, παρά να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Η εμφάνισή τους δεν εκτιμήθηκε. Κάποιοι στα social media μίλησαν για ασέβεια, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν πλάκα με το ασορτί ντύσιμο του ζεύγους.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Γαλλίας και η σύζυγός του θα κατευθυνθούν στο Μπάκιγχαμ, για τη δεξίωση που παραθέτει ο βασιλιάς Κάρολος, προφανώς με διαφορετική -και πιο δέουσα – ενδυμασία απ’ αυτή που είχαν στο Γουεστμίνστερ.