Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν πως η βασίλισσα Ελισάβετ είδε για τελευταία φορά τον Μπόρις Τζόνσον στις 11 Μαρτίου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είδε για τελευταία φορά τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, στις 11 Μαρτίου και παραμένει σε καλή υγεία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η βασίλισσα είδε για τελευταία φορά τον πρωθυπουργό την 11η Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις κατάλληλες συμβουλές σε σχέση με την ευημερία της», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Δείτε: Βρετανία: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μπόρις Τζόνσον

Η βασίλισσα, 93 ετών, βρίσκεται τώρα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, την κατοικία της δυτικά του Λονδίνου, μαζί με τον σύζυγό της, τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, και μικρό αριθμό προσωπικού.

Προχθές, Τετάρτη, η βασίλισσα φαίνεται σε μια φωτογραφία να μιλάει στο τηλέφωνο καθώς πραγματοποίησε την καθιερωμένη εβδομαδιαία ακρόασή της με τον Τζόνσον εξ αποστάσεως.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο γιος της βασίλισσας και διάδοχός της στον θρόνο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Έχει ήπια συμπτώματα και είναι σε καλή υγεία στην κατοικία του στη Σκοτία, ανέφερε το γραφείο του.

Δείτε εδώ: Βρετανία: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Ο Κάρολος είδε για τελευταία φορά τη βασίλισσα το πρωί της 12ης Μαρτίου, πριν από το νωρίτερο που θα μπορούσε να έχει μολυνθεί από τον ιό, δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Θετικός στον κορωνοϊό και ο υπουργός Υγείας
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ