Skip to main content

Βρετανός δήθεν εργάτης του δήμου υποσχόταν ασφαλτόστρωση

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία.

Στη σύλληψη ενός 59χρονου Βρετανού, ο οποίος μαζί με συνεργούς  του, εξαπατούσαν πολίτες στην Πυλαία και τη Θέρμη, προσποιούμενοι τους εργάτες συνεργείου του δήμου για έργα ασφαλτόστρωσης, αποσπώντας έτσι χρηματικά ποσά, προχώρησαν, χθες το πρωί, οι αστυνομικές αρχές.

Συγεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, προφασιζόμενοι  ότι αποτελούν, μαζί με έτερα άτομα, συνεργείο Δήμου και δηλώνοντας ψευδώς ότι έχουν αναλάβει έργο ασφαλτόστρωσης στην Πυλαία, προσέγγισαν ιδιοκτήτρια οικίας προτείνοντας της έναντι αντιτίμου την ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος έμπροσθεν του συγκροτήματος κατοικιών στο οποίο διαμένει.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε μία ακόμη περίπτωση έτερος συνεργός, προσέγγισε την ίδια ημέρα σε περιοχή της Θέρμης, ένα ακόμη άτομο – διαχειριστή εταιρείας και αποπειράθηκε να τον εξαπατήσει, χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόσχημα (ασφαλτόστρωση αύλειου χώρου της εταιρείας).

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη που διενεργεί την προανάκριση, για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία.