Skip to main content

Πήγαν για τη φωτιά και ανακάλυψαν πέντε κλεμμένα ΙΧ στον οικισμό Ρομά

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα οχήματα εκλάπησαν κατά το χρονικό διάστημα από 25 Ιουνίου έως 26 Αυγούστου του 2019.

Πέντε κλεμμένα οχήματα εντόπισαν, χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού εντός οικισμού Ρομά, σε περιοχή της Περαίας.

Τα οχήματα βρέθηκαν στο πλαίσιο παροχής συνδρομής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που επιχειρούσε κατάσβεση φωτιάς στο σημείο (δείτε εδώ).

Πρόκειται για επιβατηγά αυτοκίνητα από τα οποία είχαν αφαιρεθεί διάφορα μέρη και διαπιστώθηκε ότι έφεραν φθορές, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εκλάπησαν κατά το χρονικό διάστημα από 25/06 έως 26/08 του 2019.

Τέσσερα από τα οχήματα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών.

Όπως κατήγγειλε ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής κατά το χθεσινό συμβάν περισσότερα από 25 αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός (δείτε εδώ).

Σήμερα στην περιοχή του καταυλισμού εκδηλώθηκε νέα πυρκαγιά μικρότερης έκτασης αυτή τη φορά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει για την κατάσβεση δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες. Μάλιστα, σε αναμονή βρίσκεται ένα ακόμη όχημα για συνδρομή, σύμφωνα με το Σώμα(δείτε εδώ).