Skip to main content

Βρέθηκαν τα ρούχα και το σίδερο με το οποίο τραυμάτισαν την 21χρονη

Τα αντικείμενα βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου κείτονταν το άψυχο σώμα της φοιτήτριας μετά από κατευθύνσεις που έδωσε ο απολογούμενος.

Τα ρούχα αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για να τραυματίσουν την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο εντόπισαν οι αρχές με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος. 

Τα αντικείμενα βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου κείτονταν το άψυχο σώμα της φοιτήτριας μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.