Skip to main content

Βρέθηκε σώα η 68χρονη που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη

Η 68χρονη χάθηκε στις 5 Δεκεμβρίου από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και μετά από αίτημα της οικογένειάς της ενεργοποιήθηκε το Silver Alert

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Φανής Σιμεντζή, η οποία βρέθηκε σώα στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η κα Σιμεντζή είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Η 68χρονη χάθηκε στις 5 Δεκεμβρίου από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Η Γραμμή Ζωής, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το απόγευμα της 06/12/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, 06/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη από πολίτη, που τη μετέφερε στο τοπικό Α.Τ. Η κα Φανή, επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.