Skip to main content

Βρέθηκε το τρακτέρ του αγνοούμενου αγρότη από τις Σέρρες

Τα πράγματα του αγνοούμενου εντόπισαν κτηνοτρόφοι της περιοχής, σε ορεινή δασική περιοχή του χωριού Βέργη στον νομό Σερρών.

Το τρακτέρ, η πλατφόρμα αλλά και ποσότητα λαδιού τα οποία ανήκουν στον αγνοούμενο 86χρονο Θανάση Πολυχρονιάδη βρέθηκαν σήμερα, αργά το μεσημέρι, στη Βέργη Σερρών.

Τα πράγματα του αγνοούμενου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 30 Οκτωβρίου, εντόπισαν κτηνοτρόφοι της περιοχής, σε ορεινή δασική περιοχή του χωριού.

Άμεσα μετέβη στο σημείο κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξετάσει τα νέα στοιχεία της υπόθεσης.

Ωστόσο, λόγω του δύσβατου σημείου όπου βρίσκονται τα αντικείμενα αλλά και του σκοταδιού που κάλυψε την περιοχή με το πέρας της ώρας, το κλιμάκιο πρόκειται να μεταβεί εκ νέου στην περιοχή αύριο, για να εξερευνήσει περιμετρικά το σημείο.

Σύμφωνα μάλιστα με το epilogestv.gr, στο σημείο βρέθηκε και το καπέλο του 86χρονου, ωστόσο οι αρχές περιμένουν το πρώτο φως της επόμενης ημέρας για να οριστικοποιήσουν την εύρεση του στοιχείου.

Υπενθυμίζεται πως ο 86χρονος Θανάσης Πολυχρονιάδης είχε εξαφανιστεί από τη Βέργη Σερρών στις 30 Οκτωβρίου. Ο ίδιος φέρεται να είχε πάει σε κοντινό ελαιοτριβείο, τα ίχνη του όμως εξαφανίστηκαν κατά την επιστροφή του στο χωριό.

Η εξαφάνιση του 86χρονου δηλώθηκε στις αρχές στις 2 Νοεμβρίου.