Skip to main content

Βρισιές και ξύλο με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρωτομαγιά (video)

Η παρουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στον Ά. Αθανάσιο Τρίπολης για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς προκάλεσε την αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν την Πρωτομαγιά του 2018, στη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο για τους 40 εκτελεσθέντες πατριώτες από τα στρατεύματα κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο Αθανάσιο της Τρίπολης.

Σύμφωνα με το το «arcadia938»,  ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας κ. Αριστείδης Μπρουμάς, εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Σταθοπούλου, φωνάζοντας σε έντονους τόνους πως «η εκδήλωση είναι δική μας».

Στην συνέχεια πιάστηκε στα χέρια με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Κόντο, που συνόδευε την κ. Σταθοπούλου και δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο, ως ιδιώτης, αποκάλεσε δε τον κ. Μπρουμά «τραμπούκο».

Το επεισόδιο προκάλεσε δυσμενή σχόλια από άλλους παρευρισκομένους, οι οποίοι θεώρησαν πως τέτοιου είδους επεισόδια δεν αποδίδουν την τιμή που πρέπει σε αυτούς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας.