Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
x

ΒΡΥΖΑΣ: ΕΔΩΣΑ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ, ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης αγωνιστικού της ΕΠΟ αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία με τη νέα διοίκηση Γραμμένου

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και την επικρατούσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Ζήσης Βρύζας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της διεύθυνσης αγωνιστικού της ΕΠΟ:

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στα κοινά του ΠΑΟΚ: «Έχουμε πολύ σημαντικό έργο μπροστά μας, ξεκινώντας με τις Εθνικές ομάδες από το Σεπτέμβριο. Είναι πολύ σημαντική αυτή η ενασχόληση και τα δίνουμε όλα. Ο κύκλος με τον ΠΑΟΚ έχει κλείσει, για το αν θα ξανανοίξει μετά από κάποια χρόνια… θα το δούμε. Δώσαμε ό,τι ήταν να δώσουμε και ο ΠΑΟΚ προχωράει και μεγαλώνει κάθε μέρα».

Για την παρούσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά γίνεται μία τεράστια προσπάθεια τον τελευταίο καιρό με τη διοίκηση του κ. Γραμμένου. Στηρίζεται σε πολύ σταθερές βάσεις. Όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει, όσον αφορά την εναρμόνιση με τις επιταγές της UEFA και τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της Ομοσπονδίας σε όλο το φάσμα, χρειάζονται το χρόνο τους προκειμένου να φανεί η δουλειά που γίνεται».

Για το Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει η ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη: «Το μήνυμα είναι στα πλαίσια της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γενικά. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης έχει αναπτυχθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο και θέλουμε κάτι ανάλογο να πετύχουμε στην Ελλάδα. Ο στόχος μας είναι να γίνει πανελλαδικά, κάναμε στη Χαλκίδα, κάναμε στα Δωδεκάνησα. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι και οι γυναίκες μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Και θέλω να τονίσω κάτι πολύ σημαντικό: εκτός της επαγγελματικής πορείας που μπορεί να έχει ένα παιδί, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει υποτροφίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ