Skip to main content

Βροχερό το σκηνικό του καιρού - Έως 17 βαθμούς η θερμοκρασία

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες.

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές, κυρίως στα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Για την δυτική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και στην Θράκη, αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σταδιακά στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανώς στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι πιθανώς ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.