Skip to main content

Βροχερό το σκηνικό του καιρού - Θερμοκρασία στους 16 βαθμούς

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με βροχές και τις πρωινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν.

Τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ, τοπικά 7 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις,  με τοπικές βροχές και στα ανατολικά με σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα, τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν. Στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα φυσούν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι, με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η μέγιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με βροχές και τις πρωινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στην Αττική. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.