Skip to main content

Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Έως 17 βαθμούς η θερμοκρασία

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, αλλά μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικών διευθύνσεων, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ που μέχρι το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, αλλά μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Θα πνέουν άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και γρήγορα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις  με τοπικές βροχές, νωρίς το πρωί πρόσκαιρες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου.