Skip to main content

Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Βελτίωση από το μεσημέρι

Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές ώρες θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σήμερα Σάββατο στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νοτιοανατολικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές ώρες θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 09 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα και στα ανατολικά θα σταματήσουν.

Άνεμοι: στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 04 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.