Skip to main content

Βροχή προστίμων και συλλήψεων σε μπαρ και εστιατόρια στην Κεντρική Μακεδονία

Έπεσαν βαριά πρόστιμα χθες σε καφέ μπαρ και εστιατόρια σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Σε σαρωτικούς ελέγχους για τήρηση των μέτρων για τη λειτουργία της εστίασης προχώρησαν χθες Σάββατο οι αστυνομικές αρχές στην Κεντρική Μακεδονία.

Συνολικά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ελέγχων προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα πέντε βαριά πρόστιμα σε επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη στο Κιλκίς ιδιοκτήτης καφέ μπαρ για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης.

Στην Πιερία συνελήφθη ο νόμιμος εκπρόσωπος εστιατορίου για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών. Πρόστιμο 5.000 ευρώ με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας.

Επίσης στην Πιερία συνελήφθη ο νόμιμος εκπρόσωπος καφέ μπαρ για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών. Πρόστιμο 2.000 ευρώ με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας

Στην ίδια περιοχή επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ πρόστιμο, σε κέντρο διασκέδασης, για μη ανάρτηση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Τέλος, οι αστυνομικές αρχές βεβαίωσαν 11 παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη χρήση μάσκας από ισάριθμους εργαζόμενους.