Skip to main content

Βροχή τα πρόστιμα για παράνομη καύση χόρτων στη Βόρεια Ελλάδα

Παρά τις απαγορεύσεις αρκετοί είναι οι πολίτες που προβαίνουν στην καύση χόρτων και γεωργικών υπολειμμάτων σε χωράφια και οικόπεδα.

Στην επιβολή τεσσάρων συνολικά προστίμων σε πολίτες που προέβησαν παρανόμως στην καύση ξερών χόρτων προχώρησαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Νότιας  του δήμου Αλμωπίας Πέλλας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αριδαίας σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε ξηρά χόρτα εντός ακάλυπτου υπαίθριου οικοπεδικού χώρου, επί της οδού Σύρου στη Δράμα, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στη Νέα Ζίχνη Σερρών, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νέας Ζίχνης  σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Σεβαστειανών του δήμου Σκύδρας ,επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.