Skip to main content

Βρούτσης: Τελειώνουν για πάντα οι μαϊμού συνδικαλιστικές οργανώσεις

Ο υπουργός Εργασίας με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter σχολίασε τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση συνδικάτων και σωματείων.

Τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση συνδικάτων και σωματείων σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης έγραψε πως ο λόγος που γίνεται σήμερα η απεργία είναι γιατί «νομοθετούμε ηλεκτρονικό μητρώο που θα αποβάλλει για πάντα τις σφραγίδες & μαϊμού συνδικαλιστικές οργανώσεις» και γιατί «νομοθετούμε την ηλεκτρονική ψηφοφορία για όλα & τους πολλούς!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση για την απεργία:

«Ιερό το δικαίωμα στην απεργία! Ας δούμε όμως γιατί έγινε η απεργιακή κινητοποίηση! Επειδή στο Υπ.Εργασίας 1)Νομοθετούμε ηλεκτρονικό μητρώο που θα αποβάλλει για πάντα τις σφραγίδες & μαϊμού συνδικαλιστικές οργανώσεις 2)Νομοθετούμε την ηλεκτρονική ψηφοφορία για όλα & τους πολλούς!»

Υπενθυμίζεται πως την απεργιακή κινητοποίηση σχολίασε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που έκανε λόγο για λίγους συνδικαλιστές που ταλαιπωρούν τους πολλούς, τοποθέτηση η οποία προκάλεσε τις αντιδράσεις του ΚΚΕ (δείτε ΕΔΩ) και του Κινήματος Αλλαγής (δείτε ΕΔΩ).