Skip to main content

WATT+VOLT:Φωτίζει τον δρόμο του Μαλακόπουλου προς τους Παραολυμπιακούς

Η πολύτιμη βοήθεια της WATT+VOLT προς τον αθλητή εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί η εταιρεία

Η WATT+VOLT, «μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη του ελληνικού αθλητισμού», φωτίζει τον δρόμο του Πρωταθλητή Στέλιου Μαλακόπουλου, ο οποίος παραδίδει μαθήματα ψυχικού σθένους με την επιμονή και το πάθος που δείχνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πρόσφατα, ο Πρωταθλητής, που αποτελεί υπόδειγμα δύναμης, αποφασιστικότητας και αφοσίωσης, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος που είχε θεσπίσει στις αρχές της χρονιάς η IPC (6.67μ.) στην κατηγορία T62, με επίδοση 6.80 μ., στο πλαίσιο του 9th Sharjah International Open Athletics Meeting 2019, που φιλοξενήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μετά τη σημαντική αυτή επιτυχία ακολούθησε μια ακόμη διάκριση στο 11ο Fazza Championships World Para Athletics Grand Prix 2019, στο Ντουμπάι, όπου ο Στέλιος Μαλακόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος Τ62 με επίδοση 6.60μ. Επόμενος στόχος του Πρωταθλητή είναι η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στο Τόκιο.

Ο πρωταθλητής, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, υποστηρίζει ότι «όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα», αποδεικνύοντας τη φιλοσοφία ζωής του. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook σχολίασε τις πρόσφατες διακρίσεις του στέλνοντας ένα μήνυμα ζωής προς όλο τον κόσμο: «Πριν από τρία χρόνια ξύπνησα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο χωρίς να έχω τα δυο μου πόδια. Τώρα είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στην κατηγορία Τ62. Ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι. Ποτέ μην σταματάς να πιστεύεις. Ποτέ μην τα παρατάς. Ποτέ μην σταματάς να προσπαθείς».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμβολή της WATT+VOLT έγκειται τόσο στην ηθική υποστήριξη του αθλητή, όσο και στην οικονομική βοήθεια που του προσφέρεται, με σκοπό να κατακτήσει τους στόχους του και να εκπληρώσει τα όνειρά του, κάνοντας την Ελλάδα υπερήφανη.

«Η πολύτιμη βοήθεια της WATT+VOLT προς τον αθλητή εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί η εταιρεία, η οποία έχει ως κύριο μέλημά της την υλοποίηση ενεργειών με σκοπό να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και δύναμης προς την κοινωνία και να δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό», τονίζει η εταιρεία.

Η WATT+VOLT σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του πρωτοποριακού project PAOK ENERGY Powered by WATT+VOLT, παρέχουν στον αθλητή την ευκαιρία να λάβει μέρος σε διεθνείς συναντήσεις, να αποκομίσει σημαντική εμπειρία και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις μεγάλες διοργανώσεις που μεσολαβούν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και καταλήγει: «Η WATT+VOLT είναι υπερήφανη για τον Στέλιο Μαλακόπουλο και τις επιτυχίες του και δεσμεύεται να παραμείνει αρωγός στα επόμενα βήματά του, αλλά και στους αγώνες που δίνει καθημερινά εντός και εκτός στίβου».