Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
x

WEBINAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 12.00, με καλεσμένη την πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου.

Διαδικτυακή συζήτηση με καλεσμένη την πρόεδρο του ΕΟΤ, κ Άντζελα Γκερέκου και θέμα: «Ελληνικός Τουρισμός: η Επόμενη Μέρα» διοργανώνει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σήμερα Τετάρτη 14/10, στις 12:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouΤube Live. Τη συζήτηση με την πρόεδρο του ΕΟΤ θα συντονίσει η κα Μάγδα Πειστικού, Επικεφαλής της Σχολής Τουρισμού του Κολλεγίου. Τα θέματα που θα τεθούν αφορούν στα καίρια τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο του τουρισμού και συνοψίζονται στα εξής:

Ποια είναι η πορεία του τουρισμού για τη φετινή χρονιά;

Πώς διαμορφώνεται ο κλάδος την επόμενη μέρα μετά την πανδημία (πώς ορίζεται το "μετά" την πανδημία);

Πώς διαχειρίστηκε ο ΕΟΤ επικοινωνιακά την πανδημία και σε ποιες αγορές του εξωτερικού;

Ποια είναι η στρατηγική του ΕΟΤ για την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού για την επόμενη τουριστική περίοδο;

Ποιες είναι οι δεξιότητες που οι νέοι εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας θα πρέπει να διαθέτουν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων;

Ποιος ο ρόλος του βιώσιμου τουρισμού στην ανάπτυξη των χωρών και πώς μπορεί η Ελλάδα να εναρμονιστεί με τις βασικές αρχές της αειφορίας-βιωσιμότητας;

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – βραβευμένη για 5η συνεχή χρονιά ως “Best Hotel Education Provider” στα Greek Hospitality Awards 2020 – έχει την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης. Η συμμετοχή στο Webinar είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/3jkQjK6. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.     

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ