Skip to main content

Webinar για τις νέες συνθήκες στον τουρισμό σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

Διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τις νέες συνθήκες για τις αεροπορικές και τις οδικές αφίξεις στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική - Ποιοι συμμετέχουν

Τα δεύτερο Destination Update Webinar διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, με την υποστήριξη του Thessaloniki Convention Bureau και των τουριστικών οργανισμών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Το Destination Update Webinar #2 «Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής: νέες συνθήκες για τις αεροπορικές και τις οδικές αφίξεις» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου, στις 11:30.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πρωτοβουλία μέσω της οποίας οι εμπλεκόμενοι τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πρακτικά θέματα της επόμενης ημέρας για τον τουρισμό.

«Τα Destination Update Webinars πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Thessaloniki Convention Bureau, με το οποίο ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε αναπτύξει στρατηγική συνεργασία, με στόχο να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη ως ένας ελκυστικός και ποιοτικός συνεδριακός προορισμός, σε συνδυασμό με τις περιοχές φυσικού κάλλους και ιστορικής σημασίας της ευρύτερης περιοχής. Κάτω από τις νέες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε τα Destination Update Webinars και προετοιμάζουμε τις ενέργειες και δράσεις που θα στηρίξουν στο άμεσο μέλλον διεθνώς την προβολή του συνεδριακού προϊόντος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ενημερώνουν και συζητούν οι:

Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Γρηγόρης Τάσιος,  Πρόεδρος Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Ευαγγελία Ξυπτερά, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης, Fraport Greece

Μαρίνα Σπυριδάκη, Corporate Affairs Manager, Aegean Airlines

Μιχάλης Πεζίκογλου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης

Συντονισμός: Αλέξανδρος Θάνος, Τομεάρχης Τουρισμού, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να στείλετε την ερώτησή σας ΕΔΩ.