Skip to main content

Webinars για την προσαρμογή επιχειρηματικών πλάνων μετά τον κορωνοϊό

Τριλογία webinars διοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και το Technology Forum.

Τριλογία webinars με την ίδια θεματολογία απευθυνόμενη κάθε μέρα σε διαφορετικό κοινό διοργανώνουν η ΕΠΥ (Ελληνική Εταιρία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, http://epy-mathra.gr/) μαζί με το Technology Forum (https://technology-forum.eu/).

«Οι επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 είναι πολλές, σοβαρές, υπαρκτές, αλλά και απρόβλεπτες. Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως –τι μαθήματα ζωής μπορεί πραγματικά να πάρει κανείς; Ποιες ευκαιρίες διαφαίνονται πρακτικά μέσα σε αυτήν την κρίση; Ποιες αλλαγές καλούμαστε να υποδεχθούμε και σε ποιες να προσαρμοστούμε;». Αυτά αφορούν τη θεματολογία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα webinars θα λάβουν χώρα:

•    Για την Πανεπιστημιακή Κοινότητα τη Δευτέρα 27/4/2020, 18:00-19:00

•    Για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα την Τρίτη 28/4/2020, 18:00-19:00

•    Για το Εμπόριο και τη Βιομηχανία την Τετάρτη 29/4/2020, 18:00-19:00

Ομιλητές θα είναι δύο καινοτόμοι επιχειρηματίες - από δύο διαφορετικές ηπείρους, Αμερική και Ευρώπη-μοιραζόμενοι με το ακροατήριο ιδέες και δεχόμενοι ερωτήματα από τον καθένα προς αναζήτηση ατομικών και συλλογικών απαντήσεων στην απορία των καιρών.

•    Ο Απόστολος (Τόλη) Λέριος, Mentor Capitalist, SerialEntrepreneur&Strategic AdvisorτηςSRIInternational

•    Ο Μιχάλης Μπουτάρης, Αντιπρόεδρος της Οινοποιίας Κυρ-Γιάννη και Ιδρυτής της «AthroaInnovations»

Θα συμμετέχουν επίσης για το συντονισμό η Christine Lerios, Business & Marketing Consulting Mixed up Media LLc, και η Θεοδούλη (Λία) Τερζίδου, Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΠΥ στη Μακεδονία-Θράκη.

Τα webinars θα διεξαχθούν στα Ελληνικά και Αγγλικά (χωρίς διερμηνεία) μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση μπορεί να γίνει στο https://tinyurl.com/3Trilogy