Skip to main content

Webinar... ανθεκτικότητας εν μέσω κορωνοϊού από το Marketing Club

Απαντήσεις, λύσεις κι εργαλεία διαχείρισης της κρίσης. Το Webinar είναι δωρεάν για όλα τα μέλη και τους φίλους του Marketing Club.

Ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες προκλήσεις της πρωτόγνωρης περιόδου που διανύουμε, o πρόεδρος Τσαμπίκος Κοκκάρης και το διοικητικό συμβούλιο του Marketing Club διοργανώνουν το 1ο WEBINAR του Marketing Club, με θέμα «Πώς θα αναπτύξεις νοοτροπία ανθεκτικότητας σε δύσκολους καιρούς!» την Τετάρτη 8 Απριλίου, 18:00-20:00 με εισηγήτρια τη Βαλεντίνα Κόρδη.

Η Βαλεντίνα Κόρδη, Mindset & High Performance Coach Στελεχών & Επιχειρηματιών, θα δώσει απαντήσεις, λύσεις κι εργαλεία διαχείρισης της κρίσης.

Θα μιλήσει για τον πολυδιάστατο ρόλο της ανθεκτικότητας, ως απαραίτητο εφόδιο κάθε επιχειρηματία, ελεύθερου επαγγελματία και στελέχους, στην ανάκτηση του ελέγχου των σκέψεων και των συναισθημάτων, ώστε να είναι σε θέση να συντονίζει την ομάδα του αποτελεσματικά και να επεξεργάζεται αποδοτικά τα νέα δεδομένα.

«Είναι πολύ σημαντική η σωματική, αλλά και η ψυχική υγεία όλων και παραμένει ζητούμενο το να εργαζόμαστε με αισιοδοξία προς ένα βιώσιμο μέλλον. Μαζί, γινόμαστε πιο ανθεκτικοί. Και πιο ανθεκτικοί, σημαίνει πιο δυνατοί», αναφέρει χαρακτηριστικά το Marketing Club.

Το Webinar είναι δωρεάν για όλα τα μέλη και τους φίλους του Marketing Club.

Δηλώστε συμμετοχή στο: forms.gle/RTVxyL4NpHabueYE9