Skip to main content

WhatsApp: Επανήλθε μετά από περίπου δύο ώρες δυσλειτουργίας

Αποκαταστάθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες δυσλειτουργίας η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp - Πού καταγράφονταν προβλήματα

Αποκαταστάθηκε μετά από περίπου δύο ώρες δυσλειτουργίας η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί το WhatsApp έχει σταματήσει να λειτουργεί για πολλούς χρήστες σε όλον τον κόσμο, και στην Ελλάδα. Χρήστες σε όλη την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Νότια Αφρική και την Ασία ανέφεραν προβλήματα στην αποστολή και τη λήψη κειμένων και βίντεο.

«Γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή πρόβλημα για να στείλουν μηνύματα και εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε τη WhatsApp για όλους το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Meta Platforms στην οποία ανήκει η WhatsApp.

Στη Γαλλία είχαν καταγραφεί περίπου 9.540 προβλήματα τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο ιστότοπος Downdetector ανακοίνωσε επίσης ότι περισσότεροι από 11.000 χρήστες σε όλη την Ινδία είχαν αναφέρει προβλήματα, ενώ οι αριθμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 68.000 και για τη Σιγκαπούρη 19.000 γύρω στις 10:50 (ώρα Ελλάδας).

Ο Downdetector καταγράφει τις βλάβες συγκεντρώνοντας αναφορές από αριθμό πηγών. Η βλάβη είναι πιθανό να έχει δημιουργήσει προβλήματα σε μεγάλο αριθμό χρηστών.

Πολλές αναφορές στο πρόβλημα έγιναν και από χρήστες στο Twitter.