Skip to main content

WIND: #ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια

Μια πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης από τη WIND έρχεται να δώσει ανάσα εν μέσω πανδημίας σε Θεσσαλονικείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Η κατάσταση που βιώνουμε στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες είναι πρωτοφανής. Οι κοινωνικές δομές όπως τις γνωρίζαμε έχουν αλλάξει εκ βάθρων, η ζωή μας έχει μεταφερθεί στο σαλόνι του σπιτιού μας, σε μια απόλυτη καραντίνα με ελάχιστες στιγμές «εξόδου» για δουλειά, άσκηση και αγορές τροφίμων και φαρμάκων. Ωστόσο, τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν έχουν την πολυτέλεια ούτε τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα είδη πρώτης ανάγκης και τα φάρμακα που είναι ζωτικής σημασίας για αυτούς; Άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, μονογονεϊκές οικογένειες που δυσκολεύονται ακόμα και να πάνε στο κοντινότερο κατάστημα τροφίμων. Και ειδικά, όταν πλέον παραγγέλνοντας online οι ημερομηνίες κατ’ οίκον παράδοσης προϊόντων αγγίζουν πλέον τις δυο εβδομάδες μετά την παραγγελία τους.

Τη λύση σε αυτό στο πρόβλημα για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης έρχεται να δώσει μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία της εταιρείας WIND Ελλάς. Η WIND σε συνεργασία με την εταιρεία ταξί Taxiway προχωρήσαν στην ενέργεια «ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ! Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια!» προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των ευάλωτων ομάδων και να περιορίσουν στο ελάχιστο την έκθεση τους στον ιό COVID-19. Πρόκειται για δωρεάν και αυθημερόν κατ’ οίκον παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης από οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείων σε ευπαθείς ομάδες ή άτομα τρίτης ηλικίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που δε μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν για οποιονδήποτε λόγο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά μεταξύ 7:00πμ – 10:00πμ στο τηλεφωνικό κέντρο της TaxiWay (231 086 6866 / 18300) δηλώνοντας τον κωδικό 900 και τη διεύθυνση της οικίας τους. Ο πλησιέστερος οδηγός της TaxiWay φτάνει άμεσα στην πόρτα τους και λαμβάνει τη λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο αυτών ύψους έως 50 ευρώ. Ο οδηγός φροντίζει να συλλέγει και να παραδίδει τα προϊόντα αυθημερόν με υπευθυνότητα και ασφάλεια λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και το κόμιστρο της παράδοσης το αναλαμβάνει εξολοκλήρου η WIND.

Η εταιρεία WIND Ελλάς ούσα πάντοτε έτοιμη για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αποφάσισε να συμβάλλει ενεργά στην εκστρατεία #μένουμεσπίτι και στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας. Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για ολόκληρη την ανθρωπότητα έχουμε όλοι χρέος να υπερβούμε εαυτόν και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Και τέτοιες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης μας υπενθυμίζουν πως πάνω από όλα είμαστε όλοι άνθρωποι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

#μένουμεσπίτι #είμαστεμαζί