Skip to main content

Χαμός με τα εισιτήρια των 0,19 ευρώ για πτήσεις από Ελλάδα προς Άμπου Ντάμπι

Τα 2.021 εισιτήρια τα οποία ήταν διαθέσιμα για χθες και σήμερα από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για Άμπου Ντάμπι εξαντλήθηκαν αμέσως.

Χαμός έγινε στις κρατήσεις για απευθείας πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς το Άμπου Ντάμπι με εισιτήρια που κόστιζουν μόλις 0,19 ευρώ που διέθεσε για μόλις δύο μέρες η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Wizzair.

Τα 2.021 εισιτήρια που διέθεσε η εταιρεία και ήταν διαθέσιμα για χθες και σήμερα από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για Άμπου Ντάμπι εξαντλήθηκαν αμέσως.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία είχε προσφορά εισιτήριο των 0,19 ευρώ- με τους περισσότερους να τρίβουν τα μάτια τους - για την πτήση  Αθήνα - Άμπου Ντάμπι στις 15 Ιανουαρίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Ωστόσο όσοι δεν πρόλαβαν να ανακαλύψουν γρήγορα την προσφορά, θα διαπιστώσουν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο μετά τον πανικό που επικράτησε.

Να σημειωθεί ότι τις πρώτες μέρες του νέου έτους δημιουργήθηκε σάλος στη χώρα μας για τους Έλληνες κοσμικούς που, εν μέσω πανδημίας, ταξίδεψαν στο Ντουμπάι και άλλαξαν εκεί τον χρόνο διασκεδάζοντας σε χλιδάτα μαγαζιά - χωρίς πάντως να παραβαίνουν τη νομοθεσία σε ό,τι αφορά τη μετάβασή τους εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας προ ημερών:

Η τιμή είναι άνευ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένου του τέλους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία μικρή αποσκευή (μέγ.: 40x30x20 εκ.). Οι τροχήλατες αποσκευές και κάθε αποσκευή που παραδίδεται στο check-in υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

Η εταιρεία αναφέρει ότι σε περίπτωση εισιτηρίων χωρίς επιστροφή από Άμπου Ντάμπι προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή σε περίπτωση πτήσεων με επιστροφή όπου αυτό είναι το πρώτο τμήμα, ο ναύλος του εισιτηρίου αναγράφεται στο νόμισμα της χώρας αναχώρησης.

Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του wizzair.com και μέσω της εφαρμογής WIZZ για κινητές συσκευές. Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει για ομαδικές κρατήσεις.