Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 35 Ξενοδοχεία αναζητούν στελέχη στο Workathlon

Οι Διαδραστικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της εταιρείας Workathlon επιστρέφουν ξανά στη Θεσσαλονίκη, για τρίτη φορά, στις 16 Ιανουαρίου

Η Workathlon, η 1η πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στελέχωσης αποκλειστικά για τον κλάδο της Φιλοξενίας, επιστρέφει για 3η φορά στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμη ξεχωριστή Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας.

«Οι ημέρες καριέρας γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη πριν δύο χρόνια, και πλέον αποτελούν θεσμό για τους επαγγελματίες του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα. Κάθε χρόνο αγκαλιάζουν όλο και πιο θερμά την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε ολοένα και περισσότερο να επιστρέψουμε στη συμπρωτεύουσα!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικά, τις δυο προηγούμενες χρονιές, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, οι ημέρες καριέρας της Workathlon προσέλκυσαν το ενδιαφέρον περισσότερων από 2,000 ξενοδοχοϋπαλλήλων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Φέτος, ο πήχης ανεβαίνει με περισσότερα από 35 ξενοδοχεία να δηλώνουν το παρών και τις συμμετοχές υποψηφίων να αναμένονται πως θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, υπογραμμίζεται.

«Costa Navarino, TOR Hospitality Group, bluegr Hotels & Resorts, Louis Hotels, Sani & Ikos Resorts, Kanava Hotels & Resorts, Viking Cruises είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία ονόματα που θα βρίσκονται στις 16 Ιανουαρίου 2020 στο Capsis Hotel. Επιθυμία τους είναι να γνωρίσουν από κοντά τα ξενοδοχειακά ταλέντα της Βόρειας Ελλάδας και να ξεχωρίσουν τα πιο λαμπερά από αυτά!», συμπληρώνεται

Αν θεωρείς πως είσαι ξενοδοχειακό ταλέντο, δεν γίνεται να χάσεις τη φετινή ημέρα καριέρας στη Θεσσαλονίκη. Τα καλύτερα Ξενοδοχεία θα είναι εκεί και θα περιμένουν να τους κερδίσεις. Εξασφάλισε δωρεάν το εισιτήριο σου εδώ και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δικτυωθείς με ανθρώπους και στελέχη του κλάδου σου. Απαραίτητη η ολοκλήρωση της εγγραφής σου εδώ.

«Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν, και η Workathlon είναι πάντα παρούσα δίνοντας απαντήσεις και λύνοντας ανάγκες. Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει αυτός ο 3ος κύκλος των πιο επιτυχημένων Ξενοδοχειακών Ημερών Καριέρας!», καταλήγει η ανακοίνωση.