Skip to main content

Χάβος: Μια απλή διαφωνία είχαμε με τον Γκαρσία

Διαφωνία από αυτές που χρειάζονται σε μία ομάδα χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος τη διένεξή του με τον Πάμπλο Γκαρσία, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ και δημιούργησε το αυτονόητο ερώτημα
Διαφωνία από αυτές που χρειάζονται σε μια ομάδα χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος τη διένεξή του με τον Πάμπλο Γκαρσία, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ και δημιούργησε το αυτονόητο ερώτημα γιατί τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ο Ουρουγουανός και για ποιο λόγο θα απολογηθεί στη διοίκηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή του ΠΑΟΚ έχουν ως εξής:

"Το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ είναι μία πρόκληση για εμάς και σαν πρόκληση πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή μας πορεία είναι καλή και αυτήν πρέπει να διατηρήσουμε. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση για να μας τονώσει ψυχολογικά για τη συνέχεια".

Για το αν θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας: "Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη και πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα θα πάρουμε τα πάνω μας. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτήν την ομάδα".

Για την ενδεκάδα: "Θα γίνουν κάποιες αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναικό και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες χρειάζονται φρεσκάρισμα και με αντίπαλο μία ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε σχηματισμό".

Για το θέμα με τον Γκαρσία: "Θεωρώ ότι δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα. Είχαμε απλά διαφορετική άποψη και μια διαφωνία από αυτές που πρέπει να υπάρχουν σε μια ομάδα. Την επόμενη μέρα είχαμε συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τον παίκτη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο και δεν πρέπει να ασχολούμαστε τόσο πολύ με θέματα που δεν υπάρχουν. Εμείς πρέπει να το φτιάχνουμε το κλίμα στην ομάδα και όχι να το χαλάμε".

Για την "κατασκοπεία" της Βιγιαρεάλ: "Ήταν ένα θέμα η αλλαγή στην θέση του σκάουτερ, αλλά την ομάδα αυτήν την είχε παρακολουθήσει και ο προηγούμενος σκάουτερ μας. Ο κ. Λεμονάκης είδε την Βιγιαρεάλ στο ματς με την Έρκουλες και είμαστε ενημερωμένοι για τον τρόπο παιχνιδιού της. Η Βιγιαρεάλ παίζει 4-4-2 και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, απλά λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών ο κορμός της μένει ίδιος και αλλάζουν λίγοι ποδοσφαιριστές".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει εύκολα: "Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γκολ. Δεν είναι εύκολα για έναν προπονητή να κάνει την ομάδα να πετυχαίνει τρία και τέσσερα γκολ. Εγώ πιστεύω, όμως, ότι υπάρχει λύση και αυτό το πρόβλημα θα λυθεί".

"Η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι αργά γιατί δουλεύω πάρα πολύ για την ομάδα και δεν σας κρύβω ότι μέρα νύχτα ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ και αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι που είναι γύρω μου. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτήν την ομάδα. Δεν έχουμε απλά μία σχέση ομάδας με προπονητή".

Για το αν υπάρχουν αλλαγές στην φιλοσοφία της ομάδας: "Όταν αλλάζει η τακτική μιας ομάδας, αλλάζει και η ψυχολογία".