Skip to main content

Χαλκιδική: Σύλληψη 73χρονου για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Κυκλώματος Σιθωνίας, συνελλήφθη 73χρονος που στην κατοχή του είχε ακατέργαστη κάνναβη και δύο πιστόλια.
Συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός ηλικίας 73 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων «περί όπλων» και «περί ναρκωτικών». 
 
Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό  Νέων Μουδανιών – Κυκλώματος Σιθωνίας, σε αστυνομική έρευνα του αυτοκινήτου που επέβαινε ο 73χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο πιστόλια, τρία κουτιά με 82 φυσίγγια των 9mm και μία σακούλα με 965 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα κλπ.  Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.
 
Επιπλέον, σε αστυνομικό έλεγχο του 73χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και χρηματική ποινή 2.000 Ευρώ,  για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.