Skip to main content

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Μανδρίνος - Το νέο ΔΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, που επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία, τόνισε ότι το νέο ΔΣ θα συνεχίζει τα προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του.

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία ο Ανδρέας Μανδρίνος, μετά τις χθεσινές εκλογές της ΕΞΘ που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της.

Αντιπρόεδρος εκλέθηκε ο Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, γενικός γραμματέας ο Δημήτριος Σιμιακός, ταμίας ο Θεόδωρος Μουσιάδης, έφορος ο Χρήστος Καλιακάτσος, υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων η Ελένη Παπία και μέλος ο Παναγιώτης Μπουτσούκης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μανδρίνος μετά την εκλογή του σημείωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του. «Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους που με την εμπιστοσύνη τους συνεχίζω την τρίτη συνεχή θητεία μου ως πρόεδρος της ΕΞΘ. Η τελευταία διετία υπήρξε εξαιρετικά επίπονη για τον ξενοδοχειακό κλάδο και παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι, η σκέψη όλων μας είναι στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι το Διοικητικό Συμβούλιο μας θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών μας, αλλά και με την διατήρηση των συνεργασιών του με τις υγιείς δυνάμεις του χώρου, θα συνεχίσει αμείωτα τις προσπάθειες για την προβολή και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού. Προορισμός που σήμερα Ιούνιο του 2022 αναζητεί ακόμα το στρατηγικό πλάνο προβολής του. Και δυστυχώς το μόνο που βρίσκει κανείς είναι τις φωτογραφίες ανακοίνωσης του πλάνου κατά την τουριστική έκθεση Philoxenia του 2019. Καλό θα είναι οι τότε συμμετέχοντες στις φωτογραφίες που έχουν την ευθύνη για την ανάδειξη αυτού του τόπου, να κάνουν σήμερα την αυτοκριτική τους», τόνισε χαρακτηριστικά.