Skip to main content

Ξανά στη φυλακή ο ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ, Ρούμπεν Σεμέδο

Ο 23χρονος παίκτης συνελήφθη τον περασμένο μήνα μεταξύ άλλων για ληστεία, επίθεση, παράνομη προσωποκράτηση και κατοχή παράνομων όπλων

Την πόρτα της φυλακής θα περάσει ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο δικαστής στο ανώτατο δικαστήριο της Βαλένθια αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για την περίπτωση του παίκτη της Βιγιαρεάλ, παρότι ο Πορτογάλος αμυντικός της ισπανικής ομάδας δήλωσε αθώος για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 23χρονος συνελήφθη τον περασμένο μήνα μεταξύ άλλων για ληστεία, επίθεση, παράνομη προσωποκράτηση και κατοχή παράνομων όπλων. Ο πρώην διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο ο δικαστής θεώρησε ότι δεν έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος εξαιτίας «προφανούς ρίσκου για την ακεραιότητα» του φερόμενου ως θύματος, έτσι οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή στο Πικασέντ.

Να σημειωθεί πως η Βιγιαρεάλ έχει θέσει σε διαθεσιμότητα τον Σεμέδο, χωρίς να αμείβεται, μόλις λίγους μήνες μετά από την απόκτησή του για 14 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η συνεργασία τους θα λήξει άμεσα.

Ο Σεμέδο, σύμφωνα με τη δίωξη που του ασκήθηκε, είχε επιτεθεί σε άλλο άτομο με όπλο την περασμένη εβδομάδα, στην έξοδο ενός κλαμπ και στη συνέχεια το απήγαγε με δύο συνεργούς του.