Skip to main content

Ξάνθη: Απείλησε με μαχαίρι και λήστεψε 51χρονη οδηγό ταξί

Ένας 36χρονος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την κατοχή της 51χρονης ένα τσαντάκι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο

Άμεσα εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος 51χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι, στον νομό Ξάνθης. Συγκεκριμένα, το ίδιο απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.   

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Ξάνθη, ο δράστης επιβιβάστηκε σε ταξί με οδηγό την 51χρονη και ζήτησε να τον μεταφέρει στο Δροσερό. Κατά την άφιξή τους στην είσοδο του οικισμού και λίγο πριν την αποβίβαση του, ο 36χρονος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την κατοχή της 51χρονης ένα τσαντάκι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον δράστη στο Δροσερό και να τον συλλάβουν.   

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.