Skip to main content

Ανοίγει βεντέτα στην Ξάνθη: Με το άγριο έγκλημα συνδέεται ο εμπρησμός σπιτιού στο Δροσερό

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης μονοκατοικία στο Δροσερό που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου ο οποίος σκότωσε 45χρονο

Σπίτι που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 45χρονου στην Ξάνθη είναι η μονοκατοικία στο Δροσερό που αποτέλεσε στόχο εμπρηστικής επίθεσης τη νύχτα και κάηκε ολοσχερώς.

Διαβάστε - Ξάνθη: Εμπρησμός σε μονοκατοικία στο Δροσερό

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο εμπρησμός που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα συνδέεται με το άγριο έγκλημα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του δράστη.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να ανεβάζει ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 36χρονου δράστη.

Δείτε ακόμα - Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: Τον σκότωσε γιατί χάλασε... αρραβώνα ανηλίκων και δεν γύρισε τα λεφτά

Για το άγριο έγκλημα έχουν γίνει συνολικά τέσσερις συλλήψεις.

φωτογραφία αρχείου