Skip to main content

Ξάνθη: Μεθυσμένοι έφτυσαν αστυνομικούς που πήγαν να τους ελέγξουν

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν στον Εύλαλο άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ στο πλαίσιο των μέτρων του κορωνοϊού, ωστόσο αυτά αντέδρασαν άσχημα.

Επίθεση από μεθυσμένους κατοίκους του οικισμού Ευλάλου δέχθηκαν Αστυνομικοί στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα μάλιστα ο ένας να καταλήξει στο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Οι δράστες μάλιστα δεν δίστασαν να φτύσουν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τεθούν σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω προληπτικών μέτρων.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και το συμβάν γνωστοποίησαν συνδικαλιστές αστυνομικοί, θέλοντας να τονίσουν τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν.

«Η σοβαρή αυτή έλλειψη προσωπικού, τα ξημερώματα της 29-3 μετατράπηκε σε επίθεση μεθυσμένων κατοίκων του οικισμού Εύλαλου Ξάνθης στους μόλις δυο αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος. Αναίτια επίθεση από μεθυσμένους νεαρούς, η οποία είχε ως κατάληξη έναν αστυνομικό στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. Επιπλέον οι νεαροί κατάπτυσαν τους Αστυνομικούς, που απ’ ότι φαίνεται είναι η νέα τάση της βίας εναντίον μας, με αποτέλεσμα να τεθούν αυτοί σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω προληπτικών μέτρων», τονίζουν οι Αστυνομικοί στην Ξάνθη.