Skip to main content

Ξάνθη: Στο νοσοκομείο 13χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην αυλή του σχολείου (vid)

Μαθητής της β' γυμνασίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε στην αυλή σχολείου - Στιγμιότυπα από την επίθεση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε αυλή σχολείου στην Ξάνθη.

Ένας μαθητής της β' γυμνασίου κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από τρία άλλα παιδιά στην κοινή αυλή δύο διαφορετικών σχολείων που συστεγάζονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ξάνθης, αναφέρει ότι «μία ομάδα παιδιών από το γυμνάσιο παρενόχλησε ή πείραζε μία ομάδα αγοριών από το άλλο σχολείο. Ένα παιδί εξ αυτών, που η διευθύντρια μου λέει είναι πολύ ήσυχο παιδί, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ζήτησε τον λόγο. Τότε όρμισε όλη η ομάδα αγοριών και τον χτυπούσαν για πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, γιατί επένεβησαν οι καθηγητές που ήταν στην αυλή».

Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια και οι καθηγητές, με τον μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και την αστυνομία να διεξαγάγει έρευνα.

«Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε, στην ουσία του λέει ‘γιατί δεν σταματάς, τι κάνεις;’ και η απάντηση ήταν ‘δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.