Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
x

ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(VID+ΦΩΤΟ)

Πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής στη Νίκαια, όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ δεκάδες αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν.

Πολλά προβλήματα έφερε για άλλη μια φορά στην Αττική η βροχή. Στη Νίκαια, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ δεκάδες αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν.

Ανάλογες ζημιές υπήρξαν και στον Πειραιά, ενώ σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα και σε αρκετές περιοχές των δυτικών προαστίων, πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Ως το απόγευμα της Παρασκευής η Πυροσβεστική είχε δεχτεί περισσότερες από 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Όπως μεταδίδει το in.gr, τις τελευταίες ώρες τα προβλήματα επικεντρώνονται σε Περιστέρι,  Πετρούπολη,  Ίλιον και Μενίδι. Στην οδό Κύπρου στο Μενίδι, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τρία άτομα μέσα από ένα αυτοκίνητο,  που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά ρέματος.

Σε πολλές περιπτώσεις, χρειάστηκε να μετακινηθούν δέντρα ή ογκώδη αντικείμενα που είχαν πέσει σε δρόμους μπλοκάροντας την κυκλοφορία.

Ως αργά το βράδυ της Παρασκευής επιχειρούσαν σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου 100 πυροσβέστες με 50 οχήματα, αφού η Πυροσβεστική εκτιμά ότι  θα χρειαστούν αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα.

Έντονα είναι και τα κυκλοφοριακά προβλήματα κυρίως στις μεγάλες οδικές αρτηρίες. Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται εδώ και ώρες οι οδηγοί στις λεωφόρους Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, στην παραλιακή, στον Κηφισό και τη Συγγρού.

 
 
 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ