Skip to main content

Χαραλαμπίδου: Η επιλογή Τζιτζικώστα αποτελεί το Plan B της ΝΔ

Τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβόλους με τον συνδυασμό της παρουσίασε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Κριτική σε Τζιτζικώστα για την επιλογή της Πατουλίδου.
Τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Λάζαρο Λαζαρίδη και όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβόλους της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Τάσο Καπνίδη, Τάσο Κουλίνα, Φαίη Λιαρετίδου, Χρήστο Μπίμπαση και Νόπη Παπαδοπούλου με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, παρουσίασε η επικεφαλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας, την Κυριακή 13 Απριλίου, στο Πολύκαστρο, με την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.
 
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και στην ανάγκη μέσα από την επικράτηση του συνδυασμού της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας να εκφραστεί η βούληση του κόσμου για ανατροπή σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.
 
Στην ομιλία της η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στηλίτευσε τις επιλογές Τζιτζικώστα σε σχέση με την διαχείριση του ΕΣΠΑ, σε σχέση με τον εμπαιγμό του αγροτικού κόσμου της περιοχής αλλά και για την επιλογή της Βούλας Πατουλίδου ως υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. «Από την συνέντευξη που έδωσε η κ. Πατουλίδου μαζί με τον Κασιδιάρη στο Kontra Channel, πριν από 15 μέρες, φαίνονται οι σχέσεις που διατηρεί με την Χρυσή Αυγή. Πιστεύουμε ότι η επιλογή του κ. Τζιτζικώστα σχετίζεται με αυτό και είναι συνέχεια της πρόσκλησης στους επισήμους της παρέλασης του νεοναζιστικού μορφώματος» σημείωσε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου προσθέτοντας «η επιλογή Τζιτζικώστα αποτελεί το Plan B της Νέας Δημοκρατίας, μία επιλογή ακόμη πιο μαύρη, ακόμη πιο μνημονιακή».
 
Στη συνέχεια αναφερόμενη στις δυνατότητες στήριξης των αγροτών από την Περιφέρεια και την πολιτική της μέχρι τώρα διοίκηση τόνισε ότι : «Ο κ. Τζιτζικώστας που συστηματικά απαξίωσε τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, μη κάνοντας τίποτα, κοροϊδεύει τώρα τον αγροτικό κόσμο της περιφέρειας κάνοντας το προεκλογικό του κέντρο χώρο έκθεσης αγροτικών προϊόντων, την ίδια ώρα που οι αγρότες δεν μπορούν να διαθέσουν την παραγωγή τους».
 
Τέλος έκλεισε τον χαιρετισμό στέλνοντας μήνυμα ανατροπής στην Κεντρική Μακεδονία και καλώντας όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής να αντιστρατευθούν το μαύρο και το μνημόνιο και να στηρίξουν την προσπάθεια της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας.