Skip to main content

Χαριστική βολή για τους επαγγελματίες οι αγροτικές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με το ΕΕΘ

Τη χαριστική βολή σε επαγγελματίες που ψυχορραγούν θα δώσει η συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
Τη χαριστική βολή σε επαγγελματίες που ψυχορραγούν θα δώσει η συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ),  Μιχάλη Ζορπίδη.

«Πρέπει να μπει ένα τέλος στο χάος που ζούμε καθημερινά. Επαγγελματίες καταστρέφονται, σε μια χρονική στιγμή που έχουν ήδη συσσωρευτεί  σημαντικά προβλήματα στην αγορά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οι δρόμοι πρέπει να ανοίξουν πάση θυσία», τονίζει ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

«Τα οικονομικά προβλήματα μιας κοινωνικής ομάδας, των αγροτών στην περίπτωσή μας, δεν λύνονται με εκβιασμούς και παράνομες μεθόδους, οι οποίες τελικά πλήττουν άλλες κοινωνικές ομάδες. Αν συνεχιστεί και άλλο αυτή η κατάσταση οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές», συμπληρώνει ο κ. Ζορπίδης.

Όπως τονίζει το ΕΕΘ με ανακοίνωσή του, μεταφορές (προσώπων και εμπορευμάτων), εμπόριο νωπών προϊόντων, ιδιωτικές κατασκευές (καθυστερεί η παράδοση υλικών) και τουρισμός είναι οι κλάδοι που αντιμετωπίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα.

Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι η διοίκηση του επιμελητηρίου έχει γίνει δέκτης των έντονων διαμαρτυριών επαγγελματικών ομάδων για την ταλαιπωρία και την οικονομική ζημία που υφίστανται από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των αγροτών.