Skip to main content

«Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έπλεξε το εγκώμιο του Λάζλο Μπόλονι και έθεσε εαυτόν στη διάθεσή του, παρά το γεγονός ότι είναι κουρασμένος.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη, στον ΠΑΟΚ και στους οπαδούς που τους αισθάνομαι πολύ κοντά σε μένα."

Για την αγωνιστική του κατάσταση μετα το Κοπα Αμέρικα: "Έκανα μεγάλη προσπάθεια τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του Κοπα Αμέρικα. Αυτήν την στιγμή νιώθω κουρασμένος, αλλά πιστεύω πως γρήγορα θα είμαι έτοιμος για την νέα σεζόν."

Για το αν θα μπορούσε να παίξει στον αγώνα με την Βαλερέγκα: "Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο κουρασμένος πάντως αν με καλέσει το καθήκον τότε θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό."

Για το αν μάθαινε νέα για την ομάδα όσο ήταν στην Ν. Αμερική: "Πάντα είμαι σε επαφή με όλους τους συμπαίκτες μου, άρα μαθαίνω συνεχώς τα νέα της ομάδας. Έτσι έγινε και στον ΠΑΟΚ."

Για τον Λάζλο Μπόλονι: "Ο κ. Μπόλονι είναι ένας προπονητής που κατέχει το θέμα ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη εμπειρία και η άποψή μου για αυτόν είναι η καλύτερη."

Για το θέμα του συμβολαίου του και τα όσα έχουν και είχαν ακουστεί για τα χρήματα αυτού: "Δεν γνωρίζω κάτι σχετικό περί όλων αυτών. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη."

Τα όνειρά του για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε υψηλό επίπεδο και όλοι θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά."