Skip to main content

Ξεκάθαρος ο Γκάμα: Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ο Άρης

«Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία. Δεν με απασχολούν καθόλου», δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»

Αφοσιωμένος στον Άρη δηλώνει πως είναι ο Μπρούνο Γκάμα βάζοντας τέλος στα σενάρια περί ενδεχόμενης επιστροφής του στην Ισπανία.

«Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία. Δεν με απασχολούν καθόλου. Ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό μου: Ο Άρης. Τίποτε άλλο» δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Άρη. Μου αρέσει η ομάδα, η Θεσσαλονίκη, που είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ αυτό που με έχει σκλαβώσει είναι η αγάπη του κόσμου. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Η σκέψη μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι αφοσιωμένος μόνο στον Άρη και στο πώς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τα άλλα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με απασχολεί».

Ο Ίβηρας άσος κατέληξε: «Ανυπομονώ, τώρα, για το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας. Αυτό που ζήσαμε στο Καυτανζόγλειο ήταν εκπληκτικό. Τώρα, μετράω τις ώρες, όπως όλοι μας στα αποδυτήρια, για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''. Ραντεβού τη Δευτέρα στο γήπεδό μας. Σας περιμένω όλους…».