Skip to main content

Ξεκινά αύριο η 32η FURNIDEC

Ανοίγει τις πύλες της από αύριο, Σάββατο 8 Μαΐου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η μεγάλη «Γιορτή Επίπλου» της 32ης Έκθεσης Επίπλων, Φωτιστικών και Διακόσμησης FURNIDEC.
Ιδανικό προορισμό για την κάλυψη όλων των αναγκών επίπλωσης, εξοπλισμού και διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αποτελεί από αύριο, Σάββατο 8 Μαΐου, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου ξεκινά η μεγάλη «Γιορτή Επίπλου» της 32ης Έκθεσης Επίπλων, Φωτιστικών και Διακόσμησης FURNIDEC, παράλληλα με τη μεγάλη «Γιορτή της Άνοιξης», την «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς να γιορτάσουν μαζί αυτήν την Κυριακή (9 Μαϊου) τη «Γιορτή της Μητέρας».

Στην 32η FURNIDEC συμμετέχουν 90 εκθέτες με έπιπλα από την Ελλάδα, την Ιταλία, το Ισραήλ και την Τουρκία και μια μεγάλη γκάμα από είδη διακόσμησης και φωτιστικά, ενώ εννέα εκθέτες συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση της 32ης FURNIDEC, προσφέροντας πλούσια δώρα στους επισκέπτες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν τα Έπιπλα της Μεγάλης Κλήρωσης της 32ης FURNIDEC είναι οι:

- ΦΟΙΡΟΣ HOME A.E. (Τραπεζαρία με έξι καρέκλες, αξίας 2.500 ευρώ),
- ΑΦΟΙ Ν.ΞΕΝΟΥ-design secrets (1 σύνθετο «285», αξίας 2.400 ευρώ),
- ΡΥΘΜΟΣ Α.Ε. (Τραπεζαρία με έξι καρέκλες, αξίας 2.000 ευρώ),
- ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (1 σαλόνι 1800 ευρώ),
- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ «ΗΛΕΚΤΡΑ» (σαλόνι εσωτερικού-εξωτερικού χώρου αξίας 1.530 ευρώ),
- ΚΥΡΤΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (1 σύνθετο, αξίας 1.500 ευρώ),
- ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΕΞΗ (1 μονό κρεβάτι 1,10 x 2,00 και έναν καλόγερο, αξίας 1.350 ευρώ),
- ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΟ (1 διπλό κρεβάτι, 2 κομοδίνα και 1 συρταριέρα με καθρέφτη, αξίας 1.000 ευρώ) και
- ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο.Ε. (1 μπερζέρα κλασική με Swarovski, αξίας 800 ευρώ).

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται, εξάλλου, επίσης μέχρι τις 16 Μαΐου, οι εργασίες της «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Νήσων, που φέτος πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Συνεταιρισμού με τη HELEXPO A.E. (29 Απριλίου – 16 Μαΐου) και γιορτάζει με τριήμερες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις τη «Γιορτή της Μητέρας»!
Το ωράριο λειτουργίας της «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» είναι τις καθημερινές από τις 10 π.μ. έως και τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.