Skip to main content

Ξεκινά η μάχη των προεκλογικών συγκεντρώσεων για τους υποψηφίους

Τις επόμενες ημέρες οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους, μέσα από τις κεντρικές τους προεκλογικές εκδηλώσεις

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προεκλογική εκστρατεία για τους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης, καθώς απομένουν μόλις έντεκα μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι συνεχίζουν αυτό το διάστημα τις επαφές με φορείς ενώ πραγματοποιούν και περιοδείες σε γειτονιές της πόλης, προκειμένου να έρθουν σε επικοινωνία με τους δημότες.

Τις επόμενες ημέρες οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους, μέσα από τις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν.

Την αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων ανοίγει ο Πέτρος Λεκάκης. Αύριο θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Από το επιτελείο του αναφέρουν πως είναι ο πρώτος που τολμάει να σε ανοικτό χώρο την προεκλογική του συγκέντρωση. Η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 19.30 θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Στον ίδιο χώρο, στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, θα πραγματοποιήσει την κεντρικής της προεκλογική συγκέντρωση και η Κατερίνα Νοτοπούλου. Το κάλεσμα γίνεται  για την επόμενη μέρα από τη συγκέντρωση Λεκάκη, την Παρασκευή 17 Μαΐου. Πρόκειται για μία «Γιορτή της πόλης», στην οποία η κ. Νοτοπούλου θα παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού της καθώς και το ψηφοδέλτιό της. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία.

Για το Σάββατο 18 Μαΐου άλλοι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν προγραμματίσει τις κεντρικές τους προεκλογικές εκδηλώσεις αλλά σε κλειστούς χώρους. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Βούγιας έχει απευθύνει προσκλητήριο για τις 11.30 το πρωί, στο «Ολύμπιον», όπου θα διεξαχθεί η κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» Κωνσταντίνος Ζέρβας θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Ο Χάρης Αηδονόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του τη Δευτέρα, στις 20.00, στο Βελλίδειο.

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» Νίκος Ταχιάος θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση. Το κάλεσμα είναι για τις 20.00 το βράδυ στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Σκέψεις για μια προεκλογική συγκέντρωση υπάρχουν και στο στρατηγείο του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» Γιώργου Ορφανού.