Skip to main content

Ξεκινά και πάλι η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σκοπίων

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Κατρούγκαλος είχε χαρακτηρίσει ως ιδιαίτερα θετική εξέλιξη την αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σκοπίων

Με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Μπουγιάρ Οσμάνι θα συναντηθεί το απόγευμα της Πέμπτης, στις 4, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η επίσκεψη του κ. Οσμάνι στην Αθήνα και η συνάντησή του με τον Γ. Κατρούγκαλο πραγματοποιείται με την ευκαιρία της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας-Σκοπίων.

Μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα συνοδεύσει τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της γείτονας χώρας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου θα αναχωρήσει στις 18:30 της ίδιας ημέρας με την πρώτη πτήση για τα Σκόπια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Κατρούγκαλος είχε χαρακτηρίσει ως ιδιαίτερα θετική εξέλιξη την αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σκοπίων, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην πύκνωση των επαφών μεταξύ των λαών μας, αλλά και στην προώθηση της συνεργασίας μας στα πεδία του τουρισμού, του εμπορίου και του επιχειρείν.

Είναι δε ενδεικτική, όπως είχε σημειώσει, του πόσο εγγύτερα έχουν έρθει οι λαοί μας τα τελευταία χρόνια, οικοδομώντας εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση.