Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ - ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο πρώην μπασκετμπολίστας μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας δήλωσε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο μπάσκετ

Ο Βασίλης Σπανούλης επίσημα είναι ο νέος προπονητής του Περιστερίου για τα δύο επόμενα χρόνια, ξεκινώντας έτσι την προπονητική του καριέρα.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ΚΑΕ Περιστέρι.

Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας δήλωσε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο μπάσκετ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η αθηναϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε σχετικά ότι «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, με όραμα, πίστη και διάθεση, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ